Ragna - och Ragna

2013-10-01 - och Ragnar och Ragna har namnsdag - i Kuriren har "nisse" varit framme - där står det "Ragna Ragna" på familjesidan.
 
För övrigt fyller Diana i Jokkmokk år idag - hon är mig i bakhasorna och idag hinner hon upp mig - 65-årsdag!
 
Frost idag - första gången. Minus 2. Härligt att rista med nageln på de frostiga postlådorna: Barnasinnet kvar!
 
Bra dag igår - toppades med träning på eftermiddagen. Lyckades lyssna på Luleå kommunfullmäktige - och kanske inte det jag syftar på när jag skriver "toppades".
 
Men adrenalinet fick chansen att rusa ruint. Hörde den självgode Fredrik Lundh Sammeli döma ut den fritidscheck som alliansregeringen sett till att fattiga barn kommer att få. Det skulle vara utpekande att dessa barn skulle vara tvungen att be om kvitto. Vet ju vilken rörelse Fredrik fostrats i - SSU - möjligen inte så vanligt med kvitton där men andra föreningar som måste hålla sina papper i ordning ger kvitton till alla. Alternativt så betalar man via internet - kanske ännu vanligare att detta sker hemma på kammren.
 
Idag ska jag bli upphämtad av Jörgen - mötesplats busshållplatsen på Folkhögskolevägen. Sen blir det en rejät lång dag - för jag ska vara på utbildning kl. 18.00. Revisorsutbildning för bostadsrättsföreningen Tigern. Nu ska jag kolla om jag fixar hemresan med någon buss.
 
God tisdag tillönskar jag er alla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback