Kort avbön

2013-09-16. kl. 06.30 - och Daga och någon manlig motsvarighet har namnsdag. Grattis! Och nu gör jag en länk här bara för att få svart text..
 
Är inte bra det här att jag inte hittar tillbak till rutinen att skriva på bloggen. All "skit" samlas inombords när jag inte får skriva av mig. Och då blir det också rena ketchupeffekten när det väl ska ut - allt på en gång försorsakar "infarkt",
 
Tar det sakta med utgångspunkt från idag. Då jag ska till Kalix Folkhögskola - för verksamhetsplaneringen och styrelsemöte.
 
Igår var det kyrkoval - något högre deltagande än förra valet rapporteras - men mycket marginellt. Prel. resultat i domkyrko gav en förkrossande majoritet till sossarna - nästan 60 procent. Två mandat till oss närstående FISK - inga jämförande siffror än - kommer inte ihåg om vi har ett eller två nu? 
 
I går morse exakt den här tiden kom jag hem - med tågtaxi. Efter att ha varit på norrlandskonferens i Sundsvall. Avresa med minibuss på torsdagem och hem med nattåget lördagkväll.
 
Har jag sagt det? Nä tror inte det. Men läkarbesöket den 12 gav bra resultat. Ett utdrag av proverna visade på absolut bästa resultat - borde ramas in. Blodtrycket får vara det undantag som bekräftar regeln - lite högt 154/89.
 
Nu hinner jag inte mer idag heller - men det skulle ju vara en kort avbön. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback