Lju(M)ma Natovänner?!

2013-09-30 - och Helgen är slut men Helge har namnsdag idag  - grattis.
 
Och dagens stora lokala nyhet är att NSD och Kuriren inför det hårdaste betalsystem för nätet som någon har gjort. Presenteras i båda papperstidningarna - med ganska identiska artiklar - i NSD är det Bettan som står "modell" för kostnaderna och i Kuriren är det Linda. Dåliga fakta i artikeln - men blandar äpplen och päron - dvs vad som är årlig kostnad - och vad som kanske ska avskrivas på åtminstone 5 år - svårt att greppa.
 
Kan undra var alla dessa "gratisläsare" tar vägen - mycket intressant inför stundande val.rörelse och mediaexponering!
 
Tänkte ju som bara skriva någon gång i veckan - men idag pockade det på. För att jag någonstans (hittar inte igen det) läste att nu har KD svängt och är lite mer för Nato. I artikeln stod att FP och Moderaterna varför sen tidigare - hajade verkligen till för nog har jag upplevt att vi varit ensamma på Ja-till-Nato-fronten. Så googlade man fram sanningen som vanligt - och visst - intresser är minst sagt lju(M)t. Kom ut i Natofrågan så sent som 2012. Det känns som om M intagit en position för att kunna kliva in dit opinionen går - istället för att som FP försöka leda opinionen.
 
Nåväl helgen har varit bra - känts väldigt lång - trots att jag jobbade halva dagen igår. Lördag var vi och kollade in stugan i Sören - Jens och Lottas.
 
Idag blir det blåjobb som vanligt - träningsväskan åker med - och det ska prioriteras. Vintern låter vänta på sig - långtidsprognosen hos yr.no visar förvisso någon natt med minus 2 grader - men i övrigt var de närmaste 10 dagarna solbeströdda med upp till 12 grader varmt.
 
Ha en bra måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback