Stänger ner!

2013.-09-08 kl. 07.30  - ska bli spännade att se vad som döljer sin under denna länkning. Såg ut som om det handlade om ett inlägg på FB igår? Om att jag var och röstade i kyrkovalet.
 
 
Allt är väl i Berigårn - igår var en dag med ett riktigt "hemma-inne-ryck" på morgonen - sen som sagt röstning och förande av förpackningar till insamlingsstället i G-stad.
 
Sen årets sista (?) gräsklippning och lite annat utejobb - vinterförberedande. Sen blev det årets sista (?) grillning. Och varför texten helt plötsligt blir kursiv vet jag inte. Och lyder inte kommandot "ej kursiv" heller? Iaf en fantaskt god middag hos kusinen.
 
Får ångest när jag ser mitt schema för de närmsta två veckorna. Hur har jag tänkt? Massor med inbokade saker - både jobb och privat. Känner blodtrycket stiga! Får noga försöka åka till jobbet i eftermiddag och strukturera. Se om något kan strykas.
 
I avvaktan på en lugnare tillvaro så stänger jag ner bloggen. Kommer inte att skriva varje dag - bara om något riktigt uppseendeväckande händer.
 
Hörs fram i höst! Dock återfinns jag understundom på FB och förhoppningsvis i verkliga livet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback