Forskningsprojekt?

2014-02-27. kl. 06.00 och Lage har namnsdag. Grattis!
 
Tuff dag igår - med inslag av både "svarttaxi " - barnbarnet tof skolan - formella och informella sammanträden. Offentliggörande av provvalet för Luleå - där bilden av "Sovjet-Thomas" stärktes - alla röstande utom en hade Thomas med på valsedeln! Sovtjet-Thomas är ett epitet som skapades av dåvarande ledarskribent Östman - då Thomas i omröstningen till gruppledare efter mig i stort sett tog 100 % av rösterna.
 
Och mat i trappen när jag kom hem - tack kusinen! Efersom jag ätit en "bladburgare" på Max på väg hem så blir det en bra lunch idag!
 
Och eftersom jag kom hem efter 19 igår har jag inget annat att berätta än att jag somnade på soffan i slutet av UG. Ett Uppdrag granskning som jag gärna sett slutet på - om onda gode män! Det var en så ruskig historia att man knappt tror den är sann! Hoppas det blir en uppföljande debatt idag!
 
Nå riktigt utvilad vaknade jag före väckaren - kvart över 4. Och steg faktiskt upp - mest beroende på att jag var så innibängen kissnödig!
 
Möttes av åsynen av en bil som täcktes av ett lätt snötäcke - bara mm. En snö med rätt fuktfaktor - så värsta halkan har dämpats - iaf på gårdstunet.
 
Vad NSD och Kuriren låser in i sina "plustjänster" borde vara underlag för ett forskningsprojekt. Idag släpper NSD fri nyheten som skakade Luleå igår - Lulebos VD Anders Sandberg får sparken! Alldeles säker på att den inte var stämplad med plus då jag tittade tidigare - men nu är den det. Hmm!! Och Kurien marknadsför samma nyhet med att toppmoderat försvarar Sandberg. Kan i denna slutna krets avslöja att det handlar om Krister Hammarbergh som minsann intygar att styrelsen på hans tid inte hade några problem med Sandberg. Så sant - på den tiden styrde Sandberg ordförande Mickelsson och hans underhuggare inkluderande Hammarbergh!
 
Nyheten ovan toppar förstås båda papperstidningarna! I övrigt får vi läsa i Kuriren att Hellner hyllas i Gällivare - men ni som inte betalar 7 kronor om dagen för nöje er med skadeproblem för luleå hockey! Som sagt värt ett forskningsprojekt - prioriteringen av plustjänster. Har läst någonstans att man ska värna opionsbildningen genom att lämna såna nyheter fria! Och det är klart - skadeproblem för luleå hockey främjar väl demokratin?
 
Charlotte Kalla - urnorrbottninen (?) valde att firas i Sundsvall? Hur ska Pajala matcha det? 
 
Noterar att namnet Leonore inte står på egna ben i Wikipedia - snabbt kommer det upp Leonore Lilian Maria. Som också blev hertiginna av Gotland!
 
Själv kan jag idag förvänta mig "kapriciösa astrala influenser" (NSD:s horoskop) - vilket jag var tvungen att googla på. Blev lite osäker på betydelsen av ordet "kapriciös" i det sammanhanget. Och inte blev jag klokare av google - kan nog bli vara både positivt och negatvt. Men den som lever får se vad stjärnorna ställer till! Ha en bra torsdag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback