Idel segrar?

2014-02-02 - kl. 07.00 - och vem som har namnsdag har jag inte en aning om. Men eftersom jag har behov av en länk för att få svart text så får jag berätta att Luleå hockey vann igår igen - denna gång mot Johan Landströms Linköping.
 
Annars var det en annan seger som var bra viktigare igår - Antnäs BK mot Dundret - ungefär 62-14 - lite darrigt i sekretariatet - Antnäs siffra åkte lite upp och ned.
 
Annat ljuvt minne från igår - snöskottning - blev bara en timme. Men underbart härlig fluffig snö. Och inatt har våran traktor varit och gjort ett förnämligt arbete - knappt något kvar att putsa.
 
Finns absolut inget att tycka till om i dagens tidningar. Inte ens "Mello" har fått särskilt stort utrymme. Utom förstås orakade kvinnliga armhålor. Förstår inte hur detta återigen kan sätta känslor isvall. Tycker att manliga dito är lika äckliga - och dessutom mycket mer vanligt förekommande!
 
Nu ska jag ägna mig åt att hjälpa Sverige vinna VM finalen i bandy mot Ryssland. Får erkänna dålig uppdatering - visste inte att det var en VM-final då jag slog igång TV:n.
 
Just nu ligger vi under med 2-1. Vi had chans att kvittera men missade en straff. Men även i dag finns en viktigare match - 09.15 är det uppkast för Antnäs mot Gladan. Fick veta om matchen först igår em. Då jag dessutom fick kännedom om att det är match på måndagkväll.
 
Det är stressigt att vara basketfarmor. Idag spelar båda tjejerna i samma lag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback