Jippie!

2014-02-19, kl. 07.00 - och Gabriella och Ella har namnsdag. Grattis! Bland annat ett kusinbarnbarn i Kos. Och att Ella är en kortvariant av Gabriella behöver man inte vara en Marie Curie för att begripa - men att det också är kortnamn för en radda andra namn visste jag inte!
 
Jippie utbrister jag i för att det är minus 5 idag. Kan också utbrista det - jippie - för en fantastisk dag med Birgitta Ohlsson. Vär nästa partiledare - när det blir dax!
 
Lite märkligt att jag inte hittade något om det besöket i vare sig NSD eller Kuriren? Månne de har låst in det?
 
För övrigt är jag jäkligt sur på NSD. Som spelar SD i händerna. För en tid sen läste jag en artikel i NSD av en Bo Rönnlund. Namnet rätt och slätt - ingen annan identifieringsuppgift. Hajade till för uppgifter om invandring som inte alls stämde med verkligheten? Av en slump - kanske påverkat av något - så kom tanken - vem f-n är Bo Rönnlund - och vad hittar jag när jag googlar - jo hans artikel i något som kallas SD-Kuriren!
 
Nå det blev en lång dag igår - lyssnade på Birgittas lunchföreläsning och hade INTE tänkt åka till kvällsmötet i Piteä - men fick svartaxiuppdrag så jag for. Och ångrar mig inte alls - ytterligare en föreläsning med engagemang och inlevelse som borde övertyga den värsta eu-motståndaren om nödvändigheten av europasamarbete - historien berättar!
 
Men nu måste jag köra igång onsdag - en intensiv dag med massor av sport. Och väl planerat av mig - för idag är det internt arbete på expen hela dagen. Utan inplanerade besök - som gjord för att också följa tex hockeyn kl. 09.00. Det blir väl minst lika spännande som att vi ska börja räkna en del provval idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback