Ömsom vin...

2013-02-05, kl. 06.30 - och Agda och Agata har namnsdag. Grattis! En snäll mattant hade vi i skolan - hon hette Agda. Och så tänker vi förstås på hönan Agda - i salig åminnelse.
 
Tisdag flöt på som vanligt - trevligt besök på jobbet - av Jonas från Jokkmokk. Läste fö en krönika i Kuriren igår - krönikören tyckte att dagens skulle vara "idag-bjuder-chefen-på-fika-dagen". Skyndade mig till Statoil och köpte toscaknyten och kanelbullar - i tron att det skulle vara jag som bestämde. Kändes inte som om det riktigt lyckades!
 
Och inte lyckades det för Luleå hockey heller - förlust mot Frölunda. Men LF vann mot Solna. Ömsom vin... Och med tanke på lagens tabellplacering gick väl segern till de mest behövande?
 
Idag har temperaturen med nöd tagit sig under nollstrecket - ogillar att det i det läget började flinga lite när jag hämtade tidningarna. 
 
Nätet jäklas med mig - blir utkastad gång på gång.Så det blir en kortis här på bloggen idag. Däremot blir det en riktigt lång dag . ska avsluta med årsmöte för Luleå 18.30 och sen ovanpå det kanske Månadsmötet.
 
Men måste ändå tipsa om bra ledare - Kuriren om att idrott och politik hör ihop - låt inte Putin vara den enda som utnyttjar detta. Och om krav på höjd A-kassa i NSD. Skamligt hur den urholkats. Hör nu på TV att Löfven gör utspel i frågan - lite förhandsinfo till ledarskribenterna - så är det ju. Men uppenbarligen kommer det även i sossarnas nya utspel blir en bortre gräns - Löfven stakar sig i TV-just nu. Utspel var nog ordet!
 
Läser gästen Erik Hagström på Kurirens ledarsida - han gör citattecken för att sossarnas valledare ska ha sagt "svenska jobb till svenskar". Är det verkigen rätt citerat? Isåfall är det ju märkligt att det inte väckt mer uppmärksamhet. Otäckare än SD - nästan.
 
Nu kör vi onsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback