"Sjönöd"

2014-02-06, kl. 06.30. Doris och Dorotea gratulerar vi på namnsdagen. Namn som tydligen inte alls är "släkt" med varandra. Jens bör dock komma ihåg att gratulera sin svärmor. Och jag min svärdotter.
 
Och även onsdag drog iväg utan att lämna några vidare avtryck. Avslutade dagen med att sitta ordförande på årsmötet för FP-Luleå. Gott om trevligt folk - som utspisades med tårta.
 
Nu inlett torsdag med att hämtat tidningarna och kollat temperaturen. Minus 4 oroar - då snö är utlovad.
 
Horoskopen är förvirrande. I Kuriren uppmanas jag att utrusta mig med tålamod. "Någon tycks vilja försöka bland annat med dig" fast vad någon vill försöka med framgår inte. Kan ju vara något riktigt kul? I NSD påstår de att jag genom ovarsamhet eller försummelse målar in mig i ett hörn. 
 
Kuriren har krisartikel om Nortland - en kris som mest verkar bestå i en summering av det som varit. Inte särskilt mycket nyhet där?
 
NSD toppar med fallet Vatchareeya. Nya advokaten träffar sin klient. Överklagan eller inte är frågan. Kan hoppas det blir inte - en ytterligare rättegång lär inte kasta något mer ljus över händelsen. Och blir plågsam för oss alla.
 
"Plågsamt" också - om än i en annan division - att Byggnadsnämnden i Luleå beslutat att stugan på Lulnäset måste rivas.Glad åt att vår representant Nisse reserverat sig mot beslutet. Noterar att Kuriren gör en rättelse - att den ena moderaten som igår sas ha röstat för rivning tydligen inte gjorde det. Han ska ha lagt ner sin röst - men då måste jag undra om man verkligen får göra det vid myndighetsutövning? Kanske blir ett överklagande på formella grunder? Också!
 
Annars är det mest bara sport på menyerna - förlust för Kalix bandy och Northland. Det senare gav lite extra krydda genom att Norrköpings tränare hade något utbrott mot Luleås spelare.
 
"Sjönöd" ja - fast jag menade nog tidsnöd. Låg och drog mig till kvart över fem - och tiden verkar ha samma höga tempo idag som igår.
 
Mot jobbet!
.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback