Vårvindar friska?

2014-02-10 - och idag går grattis först och främst till barnbarnet Lisa som fyller 14 idag. Hipp, hipp, hurra! Och Lisas papps  ingifta faster har namndag - grattis till Iris nere i Dubai.
 
Jag gillar ju att baka - fast än jag före jag börjar alltid hävdar att jag inte gör det. Och rätt duktig på det också. 24 snygga och goda semmelbullar blev det igår morse. Fast egentligen 25 - det är därför jag vet att de blev goda också.
 
Mycket mer hann jag inte innan det var dags att åka på 14-årskalaset. Massor med gott fikabröd - höll mig på ett acceptabelt frossande - en bulla och en kladdkaka. Men det var nog kaloribomber - båda.
 
Vä hemkommen blev det att isrensa infarten - då Kråkbergsvägen fått sig en plogning. Tanken var att åka in och jobba en stund efteråt - men det fick räcka med lite jobb hemifrån. Drabbades av någon slags koma - vilket gjorde att jag somnade på soffan - måste ha varit minuterna innan intervjun med Jan Björklund. Tjänstefel förstås - så berätta det inte för någon. Jag räknar dock med att hitta någon repris - kanske redan nu på morgonen.
 
En annan höjdare igår var ju Marcus Hellner - som repriserade Charlotte Kallas silvermedalj. 
 
Har sovit lite på ohåga i natt - blåst värsta vårvindar friska. Man kan ju luras/hoppas att vinter är slut nu - men fan trot?
 
Minus en halvgrad - inte mitt önskeväder. Men tidningarna inhämtade - utan att jag halkade eller blåste omkull. Och man måste ju se det positiva - brevlådorna avtinade.
 
NSD slår upp att jokkmokksmarknad är i politisk skugga. Fler riksdags- och regeringsledamöter borde ha varit där. De sägs ha undvikit kallakkonflikten. Ja själv kan jag tycka att det vore synd om marknaden utvecklades till ett demonstrationstorg - nu var det demonstrationer både mot gruvan och mot sd. Gammal är iaf äldst - kul att Ulla Vanhaniemi 74 fick fram budskapet som vi är många som står bakom - SD ut ur Norrbotten. Om det ny blev rätt länk?
 
Kuriren toppar med att det blir upprustning av norra stambanan redan till hösten - och på debattsidan aviserar alliansens partisekreterare att goda kommunikationer är nödvändiga för norrbotten, Vi får väl veta mer när de landar i Luleå idag - och lunchar med alliansvänner här uppe.
 
Fullständigt hål i huvudet - bättre kan det inte uttryckas att IOK gett norge en officiell tillrättavisning för att deras åkare hade sorgband på tävlingsdressen.
 
Det händer något efter sex - ja jag menar med våra nättidningar - nu fanns plötsligt länken till debattartiken som alliansens partisekreterare har inne i Kuriren idag. 
 
Och i morgon får vi se - enligt Mats Ehbom - om vi överhuvudtaget kan länka något från tidningarna.
 
Men det är en annan dag det - nu tar vi tag i den här måndagen - den kommer aldrig igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback