"Vatten" idag.

2014-02-28 - och idag har Maria namnsdag - dock inte ditos bebådelsedag.
 
Och så var vi då framme vid vägs ände - iaf av februari månad. Hoppas den fortsätter som gårdagen - tre nya medlemmar bara så där - ansökan och betalningen på störten. Underlättar administrationen,
 
Fast den började inte så bra - om nu livet är ömsom vin och vatten - så är det "vatten" idag. Lätt översovning på 45 minuter - och sen tomma tidningslådor. Så nu har jag läst e-tidningarna. Går ju det också - men undrar om man inte borde ha läsplatta?
 
Har kommit några mm snö - tillräckligt för att de ska vara lättare att ta sig fram. Men nog önskar jag åtminstone ett par decimeter till - gärna kall och fluffig.
 
Nyhetsmässigt är det mycket Vasalopp - både stafettvasan och vanliga loppet ska köras. Måste erkänna att jag inte vet vad stafettvasan är - men kanske som det låter?
 
Båda lokaltidningarna följer upp sparkandet av Lulebos VD. Noterbart att moderaternas representant reserverat sig mot beslutet - eller har iaf lämnat ett särskilt yttrande. Och hyresgästföreningen passar på att kila in ett budskap - om säljstopp för lägenheter. Och nu kan man ju faktiskt hålla med hyresgästföreningen i det här fallet. Ett allmännyttigt bolag som tillhandahåller dyra lägenheter i attraktiva områden - men inte bygger där det behövs. De dyra lägenheterna vid domkyrkan har få intresserade - beroende förstås på de höga hyrorna - meda kön i Sunderbyn på en ordinär tvåa är över hundra!! 
 
Önskar jag kunde säga ÅNTLIGEN fredag - men det är nästan med panikkänsla jag tänker det. Var tog veckan vägen? Måste hitta ett annat sätt att förhålla mig till tiden gång - det här är deprimerande.
 
Men nu kör vi - idag tror jag att jag har alla tre "grabbarna" på plats - även om två av dem ska i fängelse på eftermiddagen. Fast bara studiebesök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback