Barn av samma stam

2014-01-17, kl. 06.30 - och Anton och Tony har namnsdag. Barn av samma stam - kan man tro. Från det engelska Anthony ser jag.
 
Riktigt lång och rejäl arbetsdag blev det igår. Flera trevliga besök på jobbet - trots kylan. Och sista gästen - hon glömde mössan. Hur man nu kan göra det när det är dryga minus 20, Zsusanna?
 
Och väl hemkommen mötte jag Lilly i hallen - som förplägade mig med paj - denna variant med lax och broccoli, Skulle frysas in - men nog frestades att värma upp en bit. Får väl skylla på det en vän på FB skrev - om en 90-åring bakar och lagar mat - då är det skäl att släppa på matrestriktionerna. Och mumsigt var det!
 
Kan bara konstatera att på rätt geografisk plats har jag iaf blivit född . njuter av vinterväderleken - minus 23 idag här på Berigårn.
 
NSD toppar idag med Dödslek med skoter - om hur man klipper upp stängsel för att passera järnvägen. Och i Kuriren rapporteras om "strid" i kalix mellan ridhus och bandyhall.
 
Apropå Kalix så ser jag att Kurt-Åke Andersson byter parti - från S till C.Utkastad är han ju från sossarna - så så mycket val handlade det väl inte om. Blir spännande med två så stridbara gossar i samma landstingsgrupp - Selberg och Andersson.
 
Lite spännande att Kuriren har en artikel - en mycket intressant artikel - om Emerich Roth som bara finns på nätversionen - vad jag kan se. Emerich en överlevare från förintelsen. Men ser han inte väl ung ut för att vara det. När jag träffade Ference Gönder för 25 år sen talades om att han tillhörde de sista som kunde berätta live. Fick se hans intatuerade förintelselägernummer på hans arm. Mäktigt!
 
I övrigt inte mycket att kommentera från tidningarna. Trots att Lotta Sandhammar skryter om välfylld tidning denna redigerarnas dag.
 
Idag packar jag för jobbarhelg - utökad länsförbundsstyrelse lördag förmiddag - och konferens för blivande förtroendevalda lördag em och söndag. Över 30 deltagare anmälda - glödjande. Kan bara hoppas att inte kylan ställer in tåg - för några kommer den vägen.
 
Er andra tillönskar jag en ledig och trevlig helg!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback