Vilodag

2014-01-26, och klockan är alldeles för mycket - 07.30 - sovmorgon till 06.00, Bodil och Boel har namnsdag.
 
Idag är det blida förhållandevis senaste tidens temperatur - minus 13. Det är rätt okej - tvåsiffrigt ska det vara för att räknas som vinter
 
Gårdagen startade med basket, Vid avfärden från Berigårn var det 28 - liksom då vi anlände till Tuna. Två timmar senare höll det sig mellan 13-15, Vinst för Lisas lag mot Vråken - 26-50,
 
Åkte sen till jobbet och fixade det sista akuta på att-göra-listan. Bra prioritering - för nu känns det frivilligt om jag åker förbi idag. Får kanske bli vilodag.
 
Mattorna åkte ut igårkväll - så nu finns ingen återvändo  städdag. Klockan 13 är det basket - Sara ska spela med Antnäs damlag - som spelar hemma mot Umeå.
 
Har snabbkollat nättidningarna - få se om Maud memoarer blir dagens snackis? Att döma av Aftonbladets artikel var det inte precis några säljande skandaler som avslöjades. Att Maud skälle ut Reinfeldt för att han valde Cecilia Malmström till EU-kommissionär istället för en icke namngiven centerpartist drar knappast mycket rubrikfärg.
 
Lokalt hittade jag bara Luleå hockeys vinst över AIK och lite sedvanlig helgmisshandel (fy vad less man blir). Dock nyfiken på denna artikel om att polisen vill bötafälla en bilist som enligt egen utsago bara hållit mobiltelefonen i handen. Känns lite osäkert om vad lagen egentligen stipulerar. 
 
Känns frestande att fortsätta skriva här - när alternativet är att greppa dammsugaren. Men en ockulär behovsbedömning ger vid handen att det är det senare som måste gälla.
 
Ha en fin söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback