90 miljarder skäl..

2014-03-10. kl. 07.00 och Edla och Ada har namnsdag. Känner nog ingen - men grattis alla ni okända. Och namnet Ada var minsann gömt - googlesökningen gav en helsida "Ada" som var programspåk och städfirmor - innan namnet Ada dök upp.
 
Får bli en snabbis här på bloggen - har en hel timme att jobba in. Somnade om till halvsex - och hade en fantastisk dröm som gav en fin känsla i kroppen. Bara snopet att det var helt borta - allt utom känslan - när jag vaknade.Fina drömmar bör man komma ihåg - då behåller man den goda känslan i kroppen hela dagen.
 
Bra känsla i kroppen efter helgen - förvisso har det blivit en hel del jobb - men när jobbet tex handlar om bokföring och som avslutning årsmöte med Älvsbyliberalerna igår kväll - får jag en god känsla i kroppen.
 
Snabbläddrat tidningarna - ser namnet Rickardsson flimra förbi - minns att jag verkligen gladdes åt hans seger i Holmenkollen i seger. Ibland är även idrotten rättvis - en kille med ett tufft år "belönas". Likadan känsla med Björn Ferry - tänk att få avsluta sin karriär med seger mot de allra bästa. Väl unnt även där!!
 
NSD tar upp ett upprörande fall om en kvinna som utförsäkrats och som för en tröstlös kamp mot Försäkringskassans regelverk. Tyvärr inget nytt under solen - hjälpte redan 2006 en känd krönikör i samma typ av ärende.Och det är verkligen tröstlöst att slåss mot de regelverket. Svårt dock att bedöma enskilda fall när man inte längre kan lita på media - får vi alla fakta på bordet? Minns också skogsarbetarna med sina utslitna ryggar - kan det vara 70-tal det? Som i princip blev hånade av Försäkringskassans läkare.
 
Kuriren tar upp en nyhet som är verklighet för mig och andra bilister varenda dag. Förvisso sparas det in en hel del då man inte behöver ploga. Men jessus så illa vägarna har farit. Har vid några tillfällen varit säker på att jag haft punka - och då har det varit revor i asfalten. Och så får jag äntligen bekräftelse på att det verkligen heter "potthål"
 
Och så "90 miljader skäl" att inte rösta på socialdemokraterna- gästen i Kuriren idag - läsvärd. Om att om Löfven inte får den han älskar - MP - får han älska den han får - V och Jonas Sjöstedt. Själv har jag en så ovetenskaplig metod att "bedöma" människor som att spana in deras ögon. Och Jonas har inga snälla ögon. Nu skulle väl inga ögon i världen kunna få mig att rösta på V.
 
Idag ska jag börja med en kort sväng på jobbet - sen arbetsgrupp på kommunen. Internt möte kl. 12. Och sen rusar väl dagen på som vanligt. Blir nog en lång dag igen!
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback