Ärkeänglar

2014-03-24. kl. 06.00 - och idag har Gabriel och Rafael namnsdag. Ärkeänglar både två - men måste erkänna att jag nog bara kunnat ett namn - Gabriel. Fast 3,4 eller 7 finns det visst beroende på religion. Google levererar!
 
Och jag levererar ett namnsdagsgrattis till fina kusinbarbarnet Gabriel i Koskullskulle!
 
Blev jobb hela dagen igår. Började med att lämna tillbak blodtrycksmätaren vid halvniotiden - och när jag ändå var i stan tyckte jag att jag kunde åka till jobbet och göra färdigt materialet till Överkalix. Int var det tänkt att det skulle gå i ett kör - men jag skulle bara... och sen var det läge att dra till Överkalix vid halvtretiden.
 
Och trot eller ej - missade avfarten från 97:an mot Kiruna. Kvar att välja fanns bara Sundsvall - så jag fick fortsätta framåt - ta av mot Statoil och sen dra ut på 97:an igen!
 
Spännande i Överkalix. Överkalix Framtid tuffar på - bäva månde sossarna när oppositionen enat sig - från vänster till höger. Med särskilt "gudeliga" verkar de inte i Ö-kalix - KD saknas!
 
I dagens tidning är det "plussen" som fascinerar mest - i Kurirens högermeny finns inte en enda plusartikel. Medan det är det omvända i NSD. en eller två som inte är plussade. Undrar om de får olika direktiv från Norrköping?
 
Nå iaf hinner jag inte kommentera några nyheter idag - inte ens länka till OA:s ledare där han försöker göra upp med SSU-skandalen.Ser att han tom ger sin in i valet av ny SSU-ordförande - mitt i deras nomineringsprocess. Och föreslår dessutom en annan kandidat än SSU-Luleå nominerat. 
 
Inger mer från mig - för nu ska jag göra lite jobb här hemma - med jobbet. Och sen bär det iväg till Kalix för styrelsesammanträde med Kalix Folkhögskola.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback