EN Duo, tack!

2014-03-29, kl. 06.30 - och Jonas och Jens har namnsdag. Grattis till sonen och alla andra Jens och Jonas. Betydelse - gud har förbarmat sig - över vem kan man undra? Ursrpung Johannes!
 
Idag blir det jobb, Magnefique, basket på Björx, KlockSlaget, jobb, teater och avslutning med middag på lokal. Fullt ös allså!
 
Inget att orda om i tidningarna . skyller jag på för jag måste köra igång med en gång. Tidningarna är lästa - och noterar en hög med papper vid fåtöljen. Skulle man tex inte kunna få be om EN (1) Duo, tack! Ska det vara nödvändigt att packa en i varje tidning jag har.
 
Lyssnar till intervju med Ingvar Carlsson på TV - Sveriges siste statsman? När fan blir gammal...
 
Nu ska jag köra igång radion och lyssna till Lisa Syréns ersättning för Da Capo. Varför har det inte blivit någon folkstorm när det lades ned? Lisa och gamla låtar i all är - men Eldemans röst som spred harmoni i hela kroppen kan hon inte ersätta.
 
Njut nu av denna lördag som ser ut att bli en fantastisk vårvinterdag!! Snart börjar det grönska - men pessimisten (alt. realisten) inom mig undrar när bakslaget kommer. Då vi vaknar upp till en decimeter snö!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback