Förutsägbart

2014-03-09. kl. 08.00 - och Torbjörn och Torleif har namnsdag. Rätt förutsägbart att guden Tor varit framme - Torleif = torsarvinge.
 
Kvinnodagen firade med idellt arbete - en inte helt ovanlig sysselsättning för kvinnor i alla år. På livsinkomsten ska vi ju ha 3.6 miljoner mindre än en man. Så jag bidrog väl igår. Men skönt att ha fixat verksamhesberättelsen för länet.
 
Riktigt förutsägbart var det dock inte att jag hamnade framför TV och så "mello" - som alla initierade kallar det nu. Fick bara bekräftat att det är värdelöst för mig - samma intensivt blinkande blåa sken - oavsett vem som sjöng och sprattlade. Dock vann rätt låt - Sanna Nielsens låt var okej.
 
Tagit mig sovmorgon - som vanligt på söndagar. Hämtade DN först halvsju. Hade dock inte hört några fotsteg från övervåningen - så leveransen kom nog i tid.
 
Igår hämtade jag ut vinsten på Eurojackpott - 365 kronor - med en insats på 25+125. Misstänker att de fixar vinster åt oss nybörjare - så att vi ska tro att det fortsätter så. Och jodå - har har satsat 125 kronor till - 5 veckor. Men är väl 90 kronor plus ändå?
 
Från nätnyheterna minns jag att Kalla blivit årets kvinna. Såg på FB att Birgitta Ohlsson gratulerat henne - och själv var hon nöjd med sin 13:e plats. Undrar var vi andra kom?
 
Minns att Luleå hockey förlorade för 5:e gången i rad. På FB finns det dom som ger bort biljetter till "konsumhallen" - de tycker laget är så dåligt att det inte har i slutspelet att göra.
 
Rån ute vid universitetet - med pepparspray. Händer lite för mycket ute på Porsön för att det ska vara kul.
 
Och för mycket händer på E10 också - igår olycka vid Abisko med 10 personer inblandade.
 
Ja det var väl ungefär vad jag minns utan att anstränga mig. Ska ju vila på vilodagen. Fast jag ska vara i Älvsbyn på ärsmöte ikväll kl. 18. Och eftersom solen som visade sig tidigt i morse - redan dragit sig tillbak sä kanske jag tar vägen förbi expen. Kan bli ett nedslag hos någon vän också - har väl en liten "skuldlista" på den fronten.  Men först lite plock och pyssel här hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback