"Kopplad"

2014-03-22. kl. 06.30 och Kennet och Kent har namnsdag. Och Siv Forslund och Eva Flyborg fyller år. Grattis till er alla.
 
Riktigt bra dag igår. Började hos tandläkaren som förklarde sig nöjd med sakernas tillstånd. Kilade också in hos min frisör och fick en klipptid på tisdag. Tillbak till jobbet och slet. Trevligt besök av namne Ylva. Sen tillbak til gamla Domus Interiörhuset. Undrar vilket folkligt namn huset har idag? Hermelinen? Sensia har inte slagit igenom - och snart slår de väl igen också? Alltväl blev jag iaf "kopplad" - nu mäts blocktrycket varje timme. Snart blir det varje halvtimme igen. Men klockan 14 sliter jag ur kablarna. Ett visst handikapp utgör "mackapären".
 
Skönt iaf att ha fyra basala tjänster i samma hus; doktor, tandläkare, frisör och gynekolog! Och nu flyttar det in ett dataföretag bredvid tandläkaren också. Få se om det är av den arten att jag kan ha nytta av det också.
 
Styckmordet förstås på ettan i båda tidningarna. Plus om extremt stor lavinfara. Hoppas berörda tar till sig. Och sen får man väl hoppas att ödethuset - styckmordet - inte är uppbränt som det var tänkt. För nu vill försvarsadvokaten ha ny husesyn.
 
Och det är bra att kunna gå tillbak till källan. Förundrad över att OA återigen replikerar Kurirens ledarsida. Det är u ett känt faktum att det aldrig är lönt att debattera mot en ledaskribent - och nu är det två såna -då förstår man. "Det känns som en betydigt mer angelägen debatt än mitt och Johan Eriksssons lilla sandlådekrig om Annie Lööfs bidragspengar" avslutar OA. Insikt - men bästa OA dtt urspungliga inlägg handlade om att kommunalråden inte skulle fått vara med vid Annie Lööfs besök. Något som motbevisas att Nord-Nytts bilder - där Yvonne håller sig väl framme för att synas på bild. Och ditt förringande av Carola Lidén var väl i "kycklingklass".
 
 
Men OA och JE - när nu sandlådeinsikten kommit - det finns fina snöhögar utanför Mediahuset. Vad sägs om ett rejält och hederligt gammalt snöbollskrig?
 
Nu ska jag "kriga" med snön. Vi har tydligen haft bilar ivägen - för traktorn har inte kunna röja så bra. Men nu litar jag i huvudsak på att fru Tö snart kommer - men ska ta upp vid "smoget" och stallet.
 
Sen bär det iväg på basket - match för Saras lag mot Gammelstad- Dock i Antnäs. Får anteckna tidpunkten för denna så farbror doktorn förstår varför det är röd varning i diagrammet!
 
Ha en bra lördag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback