Malkolm

2014-03-28 - och idag har Malkolm och Morgan namnsdag. Ett sånt fulsnyggt namn att det är värt en rubrik. Och en känner jag - grattis Bernt Malkolm!
 
Gårdagen inleddes med dubbel svarttaxi - tog sonen till Kallax på väg med Lisa till Måttsundsbacken. En strålande vårvinterdag - skolan hade verkligen valt rätt dag!
 
Så direkt till den årliga besiktningen hos farbror doktorn. Inte nöjd med trycket alls . så det blev en tablett till. Kurvorna och rödfärgen talade sitt tydliga spåk - inte lönt att protestera. Försökte med att det nog var Saras basketmatch mot Gammelstad på lördagmorgon - men han trodde inte ett ögonblick på att det höll i sig hela dygnet.
 
Lika som bär - dagens tidningar - med "fallet Vatchareeya" stort på ettan. Nu kommer försvaret med ny teori om mordvapnet. En "dagger" - har man aldrig hört talas om tidigare.
 
För övrigt känner jag mig så bekant med tidningarnas nya typsnitt och utseende - undrar om man dammat att något nygammalt.
 
Och Kuriren har en "hänt-i-veckan" - om schismer och otrohetsaffärer inom Luleå hockey. I alla fall påstådda såna.
Och fritt att läsa är den. Den artikeln borde väl annars ha kunnat ge litet klirr i kassan?
 
Lite stressad på morgonen. Nyanställd som kommer till jobbet. Och servicekillen från Canon. Ovanpå det ska jag få trevligt besök av sektledaren från Arjeplog, Och däremellan hinna jobba lite också.
 
Och har ni nu fattat att det redan är fredag - så skynda att njut av den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback