Midsommarsynd!

2+14-03-25. kl. 06.00 - och idag är de Maria Bebådelsedag. Den dagen då Maria sägs ha fått veta att hon var havande med Jesus - Guds son. Själv har man ju födelsedag i morgon - och alltid fått veta att man är en midsommarsynd!
 
För övrigt kan man ju fundera vad det är att fira - årsdagen av att man blir ett år äldre.Då gäller det att ta fram positiviteten och inse att alternativen är sämre. Antinen att man aldrig blivit född eller att man redan lämnat in.
 
Måndag passerade i högt tempo som vanligt - fast ändå inte när jag tänker efter. Styrelsemöte i Kalix - ganska lugnt tempo, miljöombyte och god mat gjorde gott. Och inte mindre gott att sluta 1 timme före utsatt tid - bonus.
 
Det blev att tillbringa den på jobbet - fram till halvsju. Och John Blund väntade hemma. Fast före det hann jag njuta av kusinens rödbetsoppa. Eftersom jag var döhungrig slevade jag i mig några skedar kall soppa - kan meddela kusinen att det gör sig minst lika bra så. Passande en varm sommardag - om vi får någon sådan.
 
Väl nollgradigt idag - möjligen någon varmgrad - dock inge takdropp. Men ser ut att bli en strålande vårvinterdag.
 
Lokaltidningar lästa. Misshandel av Refaat Ezeldin är toppnyhet i båda tidningarna. Misshandlad vid en turistmässa i Göteborg i en egyptisk monter. Anmälningar och motanmälningar - och mera onödigt jobb åt polisen. Artikeln är plussad i både tidningarna - förskte med TV24 - men där kunde man bra begära länk på bilden - som sen visade sig inte funka?
 
I övrigt noterat att Johan Eriksson slår igen - mot Abrhamsson. Trots att han själv konstaterar att det är meningslöst att debattera mot Abrahamsson.
 
Och så har Jens en artikel tillsammans med partiledaren -om betygen från fjärdeklass. Så klart ett klokt beslut - betygen som de får idag i 6:an omfattar hela mellanstadiet. Så klart bättre att få dem från 4:an - så de vet hur de ligger till.
 
Konstaterar också att tidningarna fortsätter att "profilera" sig. Massor med plus i Kuriren och knappt några i NSD. Kan inte låta bli att fundera över vilken strategi man har?
 
Mycket mer har jag inte att skriva - eller rättare sagt inte tid att skriva. Ska vara klockan 8 - senast - på jobbet. Besök av våran kopieringsmaskinsleverantör - som för övrigt är en förskolekompis till Jens.
 
Sen blir det klippning 09.30 - och så hoppas jag att Kicki kommer på besök idag. Och gärna något fler besök?
 
Ha en bra tisdag alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback