Benen bär!

Benen bär idag trots gårdagens jungfrutur runt blodomloppet. Lite stelt känns det - men inte mer än att det blir lunchspring idg också. Skönt att byta ut Nautilus träningen ett tag. Nackdelen är att det blir dusch två gånger per dag - vilket till och med påverkar min annars lättskötta hy.

Och så innebär ju omläggningen från snagg till kommunalrådsfrisyr att jag måste pilla i några hårrullar också - två gånger per dag.

Men med tanke på det kaos som Norrbottens Kuriren redogör för i krönikan idag så får man väl offra sig lite för att det ska bli bättre ordning i stadshuset efter valet. Kommunledningen verkar ju redan ha abdikerat. Ingen sosse var till exempel på presskonferensen i måndags.

Mindre allvarlig våldtäkt kan vi läsa om i Norrbottens Kuriren idag Det finns banne mig inga "mindre allvarliga våldtäkter". Jag tycker att Alexandra Johansson - hon som skrivit artikeln - ska jaga ut den person som fällt det uttrycket. Om det nu inte är en mediakonstruktion?

Tjernobyl 20 år - det finns händelser där man minns vad man gjorde eller vad nära och kära gjorde. För 20 år sen hade Jens och hans klasskompisar just påbörjat en skolresa till Frankrike. Bussen var precis i Gävletrakten när rapporterna började komma. Det var milt sagt lite oroligt - det var ju inte heller rapporter per mobiltelefon som idag.

Nu ska första dusch serveras!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback