Fem gulor - för perfekta ägg!

Jag har ett mått för kvalitetén på hotellen. Är äggen ok blir det fem gulor. Ska vara löskokta precis så att vitan inte rinner och gulan är mjuk, varm och rinnande. Absolut fem gulor! Men jag kan avslöja att dag två bara var en trea!

Västerbottningar och lite eftersläntare från Norrbotten anlände. Seminarier på förmiddagen. Det fanns utrymma att vara med på två av fem. Själva delade jag på ett och lyckades uppnå tre!

Nu var det fullständigt kaos med incheckningen. Tur att jag hade någon som fått förhinder att stanna kvar. Hörde ryktas om att någon bott i gymet!!

Klockan 12.40 skulle vi bli bussade in till torget för möte med Lars Leijonborg. Alllt funkade och solen sken och strålade varmt över oss. Själva torgmötet skedde dock i skuggan (beroende på tillgång till eluttag). Men vilken talare han blivit - våran Lars. Vilken glöd och vilket engagemang.

Och apropå personkemi så älskar jag Jocke Bergström, Lars pressekreterare. Men våran partisekreterare Johan Johansson, förlåt Jakobsson - han stämmer det inte med. Det sägs att han är rädd för mig. Det är en duktig person som partisekreterare - men han var en katastrof när han jobbade mot länen. Han lyckades förminska de flesta till teskedsgummor" (och gubbar).

Trovärdighet är viktigt har vi lärt oss i helgen - det är väl därför personkemin inte stämmer med JJ. Han påstod att det var han som var pappa till debatten mellan Lars "Jesus från Soppero" Törnman. Och det var ljug, mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback