NSD eller Pravda?

Hallå NSD - finns det ingen som är kritisk till regeringens vårbudget? Inte en enda kommentar från oppositionen vad jag kan se. Ibland missar jag trots genomläsning flera gånger - men nu har jag dragit NSD fyra varv och kan inget hitta.

Dåligt tecken. Håller NSD på att bli husbondens röst även på nyhetsplats? Jag har inte märkt det själv - men kompisar från andra borgerliga partier hävdar bestämt att det skett en förändring - svårt att få vara med i NSD. Jag har alltid hävdat att får man inte med saker i NSD (och andra tidningar) så beror det oftast på att man inget gjort. Nå, vi håller ögonen på det.

Milöpartiet verkar inte haft någon egen presskonferens om budgeten här i Luleå. Hur nöjd är man i mp? Eller är det valstrategi att hålla sig borta som maktparti nu när valet närmar sig. kanske är som med Mårten Ström - de hoppas med det att väljarna ska glömma fort?

Ohälsotalen på väg ned - fan tro´t. Är det inte mest bara så att de flyttar om i statistiken. Till åtgärder och socialbidrag? Intressant att syna!

Och mest nöjd med budgeten verkar folkhögskolerektorer vara - både på TV-nyheterna som tuggar här i bakgrunden och i tidningarna. Det bästa som hänt sedan jag började i branschen, säger Sunderby folkhögskolas rektor Kurt Pettersson. Här är väl exempel på ytterligare statistikpolitik - göm undan arbetslösheten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback