Summering Skärtorsdag i nådens (?) valår 2006

Det bästa med att blogga att man faktiskt tvingas till eftertanke - vad har egentligen hänt idag. Och det är oftast mycket. Kanske man månhända borde spara det skrivna.

För när jag tänker efter så bloggade ju faktiskt min älskade "farmor" också. Farmor  Elma är egentligen Jens farmor - därav haröronen. Varje jul fanns en given julklapp till henne - en dagbok värdig en vd eller direktör. Lite större med hårda pärmar och plats för många "sammanträden". Farmor skrev varje dag och när vi grälade om vem som gjort vad - när - så gick hon till "arkivet" och bevisade sanningen. När farmor Elma dog 2004 så uppmanade jag verkligen Roger och Roland att spara hennes dagböcker till eftervärlden. Min pappa Yngve har också skrivit samma typ av  "vd-rapporter"  i hur många år som helst.

Är just hemkommen efter inhandling på Kvantum. Där mötte jag Börje Lööw som också inhandlade. Kvantumbesöket hade föregåtts av social samvaro med en god vän. Det är skönt ibland men möten utanför partisfären och det offentliga livet.

Men epitetet dagens möte är ändå det med Karin och hennes personliga assistent. Tobias.  Karin är en ung dam på 29 år som var med om en olycka för 3 år sen och fick hjärnskador. Men vilken återhämtning - idag kommer hon promerande på stan som vilken ung kvinna som helst. Jag träffade henne två månader efter olyckan och efter att ha kramat henne på stan i dag så tror jag att "han där uppe" vet vad han gör.

Så har jag också varit och deklarerat åt mina "gamla fastrar" - haröron för det är Jens pappas fastrar. De var just hemkomna från en inköpsrunda där de tiggt ihop gammalt frukt och grönt för att utfodra sina rådjur.

Efter att ha lyssnat på Nord Nytt under detta skrivande så upprepar jag min önskan - vad är det som händer runt Ekfors Kraft. Vad är det som gör att Mikael Styrman känner sig så förfördelad att han tar till såna "äckliga metoder" som hakkors mot sossarna. De sistnämnda har förvisso gjort sig förtjänt av mycket - men inte hakkors. Fast det kanske bara är jag som inte fattar!

Och GLAD PÅSK till er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback