Bäste blogg

Jag måste erkänna en sak. Ikväll är jag riktig ... less på dig. Det är inte ditt fel - kom ihåg det. Men ibland vill man bara inte tycka saker.

Nu har jag två dagar i rad tyckt saker som inte kommit spontant från mig själv. I går kom Micke Nyberg - Nord Nytt och ville att jag skulle kommentera det faktum att det är för "gamlingarna" i Norrbotten som sysselsättningen ökar - inte för de unga som vi skulle önska. Naturligtvis "plusjobben" som visar sig i statistiken. Ja, ja det kan jag väl ha synpunkter på.

I dag ville samma reporter har kommenterar om hur jag kunde acceptera att alla valstugor på Storgatan i Luleå ska se likadana ut. Vad är det för valfrihet? Ja, ja det kan jag väl ha synpunkter på.

Men, "tjejer", vilka höjdare är det att  tycka till om? Jag vill tycka till om saker som gör att människor har det bra. Hur vi tar hand om våra gamla, hur funktionshindrade kan få ett så "vanligt" liv som möjligt, hur människor ska känna sig delaktiga - inte överkörda. Hur vi är rädda om varann!

I bland tror jag på "kärleksprofeten" Bo Wennström och hans kärleksparlament. Fast det är tyst om honom nu?

Och törs jag publicera så här tokiga tankar är jag en modig tant!

Natti!

PS/ Tack för ett trevligt Månadsmöte. Tänk att ni var så många som kom trots den tropiska värmen/DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback