Det rockar fett..

eller åtminstone rockar det fort nu. Tio i åtta anlände 3.5 "Sj-pall" med foldrar. Med tretton olika versioner gäller det att sortera i rätt hög. Och sätta dem i rätt hämtningsordning - så att man inte behöver lasta om allt för att någon kommer först som ska ha de innersta kartongerna. Men jag tror vi lyckades bra - Thomas, Christian och jag.

För övrigt kom en vanlig luleåbo passerande när vi bar kartonger som bäst. Han hjälpte oss bära för han ville gärna göra ett handtag om vi lovade att stå på för att få bort Kent Ögren. Han hade erfarenhet av "gossen" sen hans tid som kommunalråd i Jokkmokk.

Hann höra av Thomas att Göran P lämnat återbud till Nolia som han skulle besöka på fredag. Thomas är säker på att han ska vara på friidrotten i Göteborg istället.

Karin kom vid elva och vi drog till Nolia. Där var det verkligen fullt ös vid vår monter. Tur att vi hade volontären Ragnar Engman som deltog med liv och lust - trots att han gjorde bort sin ordinarie tjänstgöring i går.

Tjänstgörande för oss var landstingsfolket - som verkligen ställde upp bra; Anne från Karesuando, Kerstin från Gällivare, Anders från Kalix (och Piteå), Jens o Els från Luleå, Erik och Nisse från Piteå. Hoppas jag inte glömde någon nu! Det var verkligen ett piggt och alert gäng som fick många att stanna och diskutera.

Själv hamnade jag i koktrossen direkt. Ragnar skickade dit mig och koka kaffe och te.

Så nu är jag åter på expen för att ta itu med resten. Jag är alltid väldigt splittrad så här i valrörelsens begynnelse - vill göra så mycket. Och vet inte alltid vad som är viktigast.

Jag har gjort ett skov över tidningar och bloggar och fann inte särskilt mycket vare sig intressant eller upphetsande. Fast en reflektion måste jag ändå jag göra. "Partiet Grafikerna i Stockholm" har gjort en valfilm som Fredrik Lundh presenterar. Och den går ut på att tala om hur dåligt det är i moderatstyrda Täby. Varför talar socialdemokrater alltid om hur dåliga andra är och så sällan om sin egen förträfflighet? Det var samma i verkligheten idag. En av mina kompisar talade om funktionshindrade med en övertygad sosse. Jo Göran Persson han var verkligen så bra så bra. Och då frågade Karin vad Göran gjort för bra för de funktionshindrade - men då tröt argumenten - då bara gick han.

Jodå - jag har fotat lite på Nolia också. Gissa vem? Svaret kommer förstås ikväll - jag klarar bara att överföra bilder där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback