En kortis

En kortis så här på morgonen. Alltid kul - nästan - när partiet får rubriker. "Spricka i folkpartiet" basunerar Kuriren ut. Tur jag var förvarnad. Det finns många uttalanden i artikeln som ger mig hicka i ett parti där respekt och tolerans för varandras åsikter står i högsäte. Men jag har lärt mig att inte döma mina egna på tidningsskriverier. Det är inte alltid att vad som skrivs är det som sagts. Å andra sidan måste ledande kandidater lära sig att hantera media och hur media fungerar.

Eller inte fungerar som Stefan Torberg säkert säger idag. Riksdagsledamoten Åsa Torstensson har varit på besök, i Haparanda tror jag det var. Och NSD ger centern en halvsida med stor bild - men vad jag såg inte en rad i NK - igen. Jag börjar hålla med dig, Stefan.

Flest anmälare i Norrbotten när det gäller bidragsfusk. Jättebra - fast det är väl den starka jantelagen som styr det - och den är ju mindre bra att norrbottningen har i andra sammanhang. Men fuskare ska vi ha civilkurage att anmäla - oavsett vad det är.

Några rikstidningar har jag inte hunnit ut på - men nog vetja det finns någon opinionsmätning som presenteras också idag. Tre på raken har det ju varit - med hyfsat resultat för folkpartiet och bra för alliansen. För visst var det majoritet för alliansen i alla tre?

Och Magnus - vars blogg - jag nämnde i går. Han lyckas skicka kommentarer till min blogg utan att de publiceras. Men inte ens hann vet hur och varför. Men det är då inte jag som censurerar. Bara ett har jag plockat bort - och det var när någon kallat mig för skallerorm - men det skedde av misstag.

Nu ser jag framemot att träffa mina vänner på valupptakten - samtalsämnet kommer väl att vara givet för alla som läst Kuriren och som undrar vad som händer egentligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback