Ett break!

Nu har jag varit till Lotta på Fina rum och gratulerat henne med en "Lisa present". Den sista i sin sort tror jag. Nu ska matservisen Blå Blom vara komplett - och tur är väl det för tydligen ska den gå ur produktion. Ännu en gamling - klassiker - som lämnar in.

Varför den kallas "lisa present" är för att jag en gång - utan alls någon bemärkelsedag - sa till flickorna att nu ska vi överraska mamma Lotta med en present. Jag hade en tallrik hemma inslagen och klar. Så vi tog med det vackra paketet till Lotta. Lisa stod ivrigt bredvid och tittade när den öppnades. Och när tallriken såg dagens ljus så började Lisa stortjuta förtvivlat. "Vilken tråkig present" hulkade hon fram.

För övrigt kan jag rekommendera ett besök på Fina Rum (Strandgallerian) för er som fortfarande behöver prylar. Massor med snyggt till halva priset - passa på att köpa på nästa års tomte lite prylar.

En som är ett bekymmer är morbror Sture. Han fyller snart 70 år - och eftersom han INTE behöver några prylar så har ett bekymmer uppstått. Och inte nog med att han fyller 70 - vilket han nog inte kan fatta själv - så förlorade hans Bollnäs med 10-3 mot Edsbyn i annandagsderbyt. I bandy - ni vet hockey fast en rund istället för platt puck och röd istället för svart - åtminstone i de gamla orginaltappningarna.

Något politiskt finns knappt att kommentera. Och mina bloggarkompisar - åtminstone de moderata - har somnat in de allra flesta. Eller har jag fel länkar Björnström, Hultin med flera. För att inte tala om min "kavaljer" Jonas G som införde ett bad-boy-index den 4 december. Sen har han inte hörts till. Bad-boy Grafström?

Men nu knatar jag vidare i högarna - nu ska jag ta tag i ett jobb åt ungdomarna.

Kommentarer
Postat av: Jonas Grafström

Det pinsammaste är att jag inte kommer ihåg mitt lösenord till skrivandet på bloggen. Har flyttat och inte fått igång en internetanslutning till datorn där lösenordet ligger latent. Men när det är fixat så sätter jag igång.

2006-12-28 @ 11:48:05
Postat av: Ylva Strutz

Härligt - faktiskt blev jag lite orolig om du var sjuk eller något för du var ju rätt flitig när du hade kommit igång.

God fortsättning på helgerna och Ett Gott Nytt År tillönskar jag Dig.

//Ylva


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback