Grattis Lotta!

Idag gratulerar jag världens bästa svärdotter som fyller 36 år! Grattis Lotta!

Och så får jag väl gratulera mig själv och alla andra som vill ha någon form av bevarande av Fritz Olsson-husen. I Norrbottens Kuriren får vi "huskramare" lite oväntat stöd på ledarsidan. Ylva Strutz sägs vara den politiker, som tillsammans med PG Isaksson, mullrar mest. Nå, nu tycker jag bara att jag lite försynt påtalat att kommunledningen kanske inte borde vara de största tillskyndarna till att göra det enkelt för sig och bara riva. Och se - i NSD så utttrycker sig kommunalrådet Karl Petersen långt ifrån de "grävskope" uttalanden han tidigare haft. Det kan man väl säga är en "formidabel" framgång?

Och på insändarsidan i Norrbottens Kuriren breder medialäraren Jan-Ivar Johansson - tillika aktiv s-politiker - ut sig över lärlingsutbildning som han uppenbarligen tror är något nytt. Jag kan berätta för Jan-Ivar att den är en väg att gå som folkpartiet propagerat för sen Eva Winthers tid som riksdagsledamot för folkpartiet i Norrbotten - slutet av 70-talet. Det tar bara så lång tid att få sossar med på vagnen!

Och Lars Nilsson - som jag inte alls känner - måste verkligen vara en av de få kvarvarande inbitna kommunisterna (den andre är väl Elov Larsson - 90 år på lördag - artikeln i NK). Rolig formulering "Jag har aldrig inbillat mig att vinna en gammal folkpartist (Nils Gustav Ökvist) för världsrevolutionen".

Runt mig ser det för övrigt ut som en blodig revolution efter ett av mig livs ytterst få anfall av näsblod. Men nu ska jag putsa nosen och ta mig till jobbet - för vidare sanering av högarna.

Och Lars Hult - du ska få facit på min ordlek - men skicka din först du! Jag skojar - jag skickar facit till dig när jag kommer till jobbet.

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja om nu Lars Nilsson och Elov Larsson är de sista inbitna kommunisterna så vet jag att jag absolut inte är den siste i den liberala rörelsen. Hur insnöade dessa kommunister än må vara så är det nästan dråpligt hur de kan få allt från deras stora brister i demokrati till miljö katastrofer och köandet efter bröd i forna östeuropa så är det liberalismen som är orsaken. Själva är dom lika oskyldiga som små vita lamm men deras historia berättar som vi alla vet något helt annat.

2006-12-28 @ 19:19:45
Postat av: Strutzan

Hej Nisse

det är bra - stå på du. Jag har följt alla dina insändare även om jag inte kommenterat alla.

Mvh Ylva

2006-12-28 @ 20:52:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback