Vi behöver ett till IKEA

Tur jag inte hade så mycket kontanter när jag var på julmarknaden - jag handlade ändå så jag fick låna 20 kronor av far. Liten men naggande god marknad - utställarna i princip medlemmarna i hantverksföreningen Mångahanda vilket kanske bottnar kvaliteten. Och så fick scouterna sälja den sedvanliga enriskransen till ytterdörren.

Och sen en tur till stan. Kvantum, Tiimari och Clas Ohlsson. Fick faktiskt en parkering på Smedjegatan - men paniken närmade sig - man liksom såg hur mängden julhandlare ökade i strid ström.

Träffade min fd svärfar Rolf Nilsén utanför Smedjan. Rolf numera iförd prydliga herrglasögon - snygga. Han rättegång kommer på tisdag eftermiddag. Var välkommen som stöttning och de ska jag nog ta mig tid till. Som många andra politiker har jag - om inte riktigt närt en dröm - så ändå tänkt att det skulle vara intressant att pröva på nämndemannaskapet.

På hemvägen, vid halvtretiden, kunde jag konstatera ett pärlband av billysen på Storhedsvägen. Bilar på väg från köpcentrat in mot staden. Kö ända fram till nya Prixrondellen! Verkar som om vi är köpstarka tillräckligt för att matcha ytteligare ett IKEA.


Nu är det julklappsinläggning. Varför ska jag alltid välja de  mest skrymmande och otympliga leksakskartongerna som återfinns på Sara och Lisas önskelista? Men snart är de tillräckligt stora för att bara önska pengar eller presentkort. Och jag måste väl erkänna att det inte bara är negativt att hantera rosa fluffiga söta saker!


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Kan man gå på Nobelfesten nybadad med flätor och nattlinne på?

2006-12-10 @ 18:54:57
Postat av: Strutzan

Absolut - åtminstone så länge du håller dig kvar i soffan på Stångholmsgatan.
Kram Ylva

2006-12-10 @ 19:29:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback