Elak folkpartimorsa?

Har varit och inhandlat Bingo lotter till föräldrarna. De håller ut fast de inte tycker att det är lika roligt längre. Mycket folk på stan - januari lönen verkar ha räckt länge - fast det borde varit tvärtom efter allt julfestande och tomma hål att stoppa i.

Isbanan i norra hamnen - detta förträffliga folkpartiförslag som blev verklighet efter lite om och men - är välbesökt trots den något kylslagna luften.

Håller på att läsa ikapp Dagens Samhälle (fd Kommunaktuellt) och noterar att min son är citerad. När NSD spekulerade i att både Maria Salmgren och jag skulle få dotter respektive son i våra fullmäktigegrupper så tog Jens tillfället i akt att berätta att han inte skulle delta i det kommunala provvalet. Han vill tydligt markera att han har en stark fokusering att var med och få ordning i landstinget och på den viktiga sjukvården.

För att få det attraktivt för herrar och damer nyhetsredaktörer spetsade han till det med att skriva "fyra år med morsan är tillräckligt". Det blev en nyhetsartikel i NSD och nu har man citerat det på "Näst sista" i Dagens Samhälle.

Vi får hoppas att folk förstår att det är sagt med glimten i ögat. Så man nu inte blir känd över hela Sverige som den elaka folkpartimorsan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback