En ny dag gryr

Redo att kasta mig ut i livet. Det blir samma procedur som alla andra dagar. Tidningsleverans och kaffe hos Struzarna. Och deras grannes barn Johan Frishammar, en av tre pojkar, är en av de "nybyggare" på Kronan som deltog i protestmöte i går kväll och är på bild i båda tidningarna.

Sent igår kväll lyckades jag skicka iväg uppdrag om förlängning av recept via internet. På rätt medicin den här gången. Lite olikt vårt samhälle att jag kan beställa detta för en annan person - även om det nu råkas vara min far. Sekretessen verkar ha lättat med internets intåg - mest på gott tror jag. Ibland har det ju sekretessats in absurdum.

Idag blir jag vid min läst på expen. Halva dagen i tjänst som partiombudsman och andra delen ska jag använda till mitt kommunala förtroendeuppdrag. Skriva färdig artikel om Plusjobben - som blir minus. När den snälla regeringen ger "gåvor" till kommunen är det oftast kostsamt. Projektet Plusjobb är ärende på Ks (kommunstyrelsen) och kostar drygt 6 miljoner. Sen är det inläsning och förberedelser för kvällens Månadsmöte.

På Månadsmötet ikväll klockan 18.30 på folkpartiexpen (mötet öppet för alla intresserade - inget krav på medlemskap) kommer Kristina Falk från (Norr)bottniabanegruppen och informrar och projektet i stort men också om dragningen genom Luleå vilket är ett ärende till Ks

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback