Gudeligare än jag (är)!

Har just haft en omvärldsbevakning. Har lagt in tre sossebloggar som mina favoriter. Noterade att ingen av dem varit aktiva sen i fredags och skulle just konstatera att det är mer "gudeliga än jag (är). Trodde de helgade vilodagen  men just som jag förnöjt konstaterade detta så pep Mustasch Murre till med en uppdatering. Alla vet vem Mustasch Murre är?

Annars hade jag en obehaglig hemfärd från jobbet. Hade glömt sätta i motorvärmaren så det var kallt som bara den.

För övrigt har Karin kommenterat mitt inlägg om hjärnblödning i fingrarna. Hon påstår sig ha samma symptom och hon är övertygad om att det handlar om att vi helt enkelt är för snabba. "Ahr" är lika med "har". Själv skriver jag allt som oftast "Folkaprtiet". Trodde det möjligen hade något att göra med min "storhetstid" som folkraceförare. "Folkan" var en framgångsfaktor! Men nu vet jag bättre.

Och ikväll ska jag begå tjänstefel. Jag ska INTE se partiledardebatten - vet inte ens vilken tid och vilken kanal. Härlig frigörelse!

Kommentarer
Postat av: Sofie Pettersson

Jag såg faktiskt partiledardebatten - 'faktiskt' beroende av att jag totalt glömt bort tiden och halkade in på slutet av debatten - och jag kan säga dig, att någon riktig debatt var det inte tal om.

Persson pratade gång på gång om solidaritet och 'våra äldre', men kunde samtidigt inte svara på Maud Olofssons fråga om varför inte alla skattepengar går till just vård, skola och omsorg som är något av Socialdemokratins 'kampanjmotto'. Tycker åtminstone jag var intressant.

Det var även mycket prat kring arbetslösheten och åtgärder, (S)ysselsättning osv, men ingen av de styrande partiledarna verkade så värst angelägna om att uppmärksamma att alla arbetslösa månne inte är i den situationen pga sjukdom; att det faktiskt finns "förtidspensionerade" och unga som vill ha arbete, som vill ut på arbetsmarknaden.

Kanske var det OS som lockade. ;)

2006-02-19 @ 21:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback