Kommentarer om mig och min blogg!

Facit efter två veckors bloggande är 51 inlägg, 12 kommentarer, 153 unika besökare och 1039 "tittar". Har ju inget att jämföra med men för mig känns fantastiskt att så många varit in och kollat. Skulle jag önska något är det väl flera kommentarer. Annars kanske jag inbillar mig att jag har den enda sanningen!

Nu får jag en hel del kommentarer på sidan om, främst via mail. Den här är jag särskilt stolt över: "Trevlig blogg. Hann inte läsa allt, men där verkar finnas mycket av den lappmor jag känner, dvs både värme och bitskhet.", från en partikamrat i Stockholm. Ett eftermäle jag skulle gilla - kanske något för gravstenen?

Stolt blev jag också när Fredrik Lundh, (S)SU:are och blivande riksdagsledamot (?) skrev så här på sin blogg (klarar fortfarande inte att länka så där fint och ofta som Stefan Tornberg gör):

"Provvalets stora vinnare är istället min kompis och fd granne Mattias Karlsson som med sina blotta 33 år och idag ingen plats i kommunfullmäktige toppar provvalet. Tror han kommer att bli en lysande oppositionspolitiker som definitivt tar upp fighten med folkpartiets Strutz som länge fått vara den främsta i den borgligapakten.

Min ambition har varit att skriva i snitt tre inlägg per dag och det har jag uppnått med råge. Så jag fortsätter så länge jag tycker det är roligt och någon vill gå in och läsa.

Lite märkligt är att de enda som avrått från bloggande är jornalister. Kanske för att de hellre vill att att man "bloggar" direkt  och exklusivt till deras öron.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback