Lennart "Lille Fridolf" Lindström?

Idag har vi haft planeringsdag inför det kommunal budgetarbetet som startar imorgon. Ganska förutsägbart det mesta. Men väl planerat och väl framfört av berörda tjänstemän. Och det är väl så att repetition är alla kunskaps moder.

Men det var inte alla som tyckte att de behövde så mycket kunskap. Vid avslutningen var det uppskattningsvis en dryg tredjedel av deltagarna kvar. Vilket fick bland annat Fredrik Lund (s) att reagera skarpt.

Visst, vi är hårt uppbokade både poltiker och tjänstemän - men den här konferensen är viktig och har varit känd länge. Det är knappast möjligt att 2/3 hade "giltiga" skäl att lämna konferensen. Och om så är fallet måste vi nogsamt överväga om de överhuvudtaget ska genomföras någon konferens.

Som sagt, konferensen var välplanerad och väl genomförd, och det är faktiskt oförskämt och respektlöst mot de som lagt ner mycket jobb.

Fast riktigt förutsägbart var inte allt. På sluttampen blev Lennart Lindström kallad, först "den där lillen" och sen Lille Fridolf av en förvaltningschef. Och jag lovar - det sas inte i vare sig skojsam eller i vänlig ton. Dessutom skedde det oprovocerat. Synd att förvaltningschefens ordförande tillhörde de som inte hade tid att vara kvar hela konferensen.

Förresten, Frank från centern säger ju att jag och Lennart uppträder mot varann som om vi varit gifta i 40 år  - så det är väl jag som är (tandlösa och blodfattiga) Selma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback