Luleå & Co - turistbyrån

Besöket på informationsträffen som Luleå& Co anordnade i morse var mycket givande. Leif Lövgren gav en beskrivning av styrelsens arbete, Visit luleås Tina Nilsson informerade, Roland Lindgren från NSD talade om tidningen Luleå City, Håkan Palmqvist från reklambyrån Revolt presenterade det nya profilprogrammet och sist men inte min Emelie Lindgren presenterade Galleri 61, den nya gallerian på Storgatan där det finns 13 (tror jag) unga företagare både i tjänste sektorn och med producerande företag.

Så glömde jag ju Staffan Westerberg. Han med pannkakan och nu med storgateprojektet. Han kom, ganska rufsig i håret, grå velourbyxa och grå T-shirt. Genomgående grå kan man säga. För att illustrera detta berättade han att han träffat några skolbarn varav en hade sagt: "Dig har jag sett i TV men då var du i färg!" Effektfullt.

Sen tog jag en svän förbi folkpartiexpen där Lennar Lindström sen hämtade upp mig för vidare färd och besök på kommunens turistbyrå som numera ligger nere vid järnvägstationen, i stationshuset. Där träffade vi Göran och Torbjörn som berättade om verksamheten och sina visioner om att bidra till utvecklingen av besöksnäringen i Luleå. Där träffade vi också Therese som flyttat upp från Motala för att jobba på turistbyrån i Luleå.

Ja sen har dan bara rusat på - och inte har jag hunnit det jag tänkt mig idag heller. 

OS stjäl ju lite tid här och där. Var till Kvantum och skulle handla frukt men då drog det ihop sig i skidskyttestafetten så jag fick sitta kvar bilen och lyssna till hur vi missade bronspengen med målfoto.

Nu ska jag jobba till halvsju och sen ska det simmas.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback