Morgonsurr II

Undras hur många kaffepannor man kokat i partiets tjänst? Tack och lov har vi bra grejor. Kenneth Grönlund (som hette Nilsson då) jobbade på ett företag som hyrde ut kaffebryggare, termosar och så. Så vi har del en stor och snabb kaffebryggare och bra pumptermosar. Det är därför jag nu brygger och tar med till första fikat istället för att brygga på plats.

I avvakta på kaffeprocessen ska ta slut så försöker jag planera in nästa veckas träning. Vanlig morgonträning eller sim är frågan - vad finns det utrymme för. Det är frestande ibland att prioritera bort. Men än har jag inte gått under gränsen tre tillfällen per vecka. Oftast blir det faktiskt mer.

Har kollat statistiken på bloggen. Jag är ju förundrad över att så många är in och tittar. Fast jag kan då konstatera att särskilt morgonpigga är ni inte. Nu är det två unika besökare och två sidvisningar. Det måtte väl vara jag själv eftersom jag gått in från två olika datorer.

Så jag får önska er alla ett skönt uppvaknande denna lördag morgon. Tyvärr, mina årsmötes- och konferenskompisar det kan bli soligt och fint idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback