Som gumman ur lådan

kommer jag här i alla fall. Länge sen senast. Det är jobbigt det här med OS. Först var jag tvungen att vila lite innan matchen - och sen var jag helt slut efter den urladdning "vi" hade för att ta oss vidare till finalen i damhockeyn. Det finns ju ett genusperspektiv på detta också - som kvinna måste jag ta lite större ansvar för just damsidan. Och det kostar på!

Alla var förvånade i går att jag hade radio med för att i pauserna kunna lyssna på OS-resultat. Jo, jag är rätt idrottsintresserad. Bara för att man tycker att vi inte kan ösa hur mycket kommunala skattepengar som helst till elitidrott behöver man inte vara idrottshatare. Långt därifrån.

Budgetutskottet i går eftermiddag var en gles skara. Särskilt när klockan närmade sig 15. Barn- och utbildningsnämnden var på besök mellan 13 - 15. Intressant diskussion om "merkostnader" för friståendeskolor. Vi börjar närma oss konsensus i frågan. Självklart blir det en övergångskostnad - men den får inte överdrivas. Med en positiv syn på friskolor coh ett samarbete kan övergångskostnaderna minimeras. Så har det inte varit i Luleå men är på väg åt rätt håll.

Så fick våran Thomas beröm som en duktig ledamot av BUN. Jag kunde då meddela att får jag som jag vill så blir Thomas ny ordförande för BUN efter valet.

Sen visade det sig att Thomas morfar Gösta, avliden sen flera år, var en känd peson för Sture Bryggman, skolchefen. Han hade inte vetat att Thomas var hans barnbarn.

Nu ska jag dra på kaffe till föräldrarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback