Tidningsleverans och morgonkaffe avklarat

Nu har jag levererat Norrbottens Kuriren till förre tryckerarbetaren vid NSD, fader Yngve. Som naturligtvis var ute och putsade snö. Och när har var färdig hemma drog han till Bärigården. Nu är han igång igen efter hjärttrubblena!

Tidigare, när jag hade villa, bannade jag honom för att han jobbade för mycket med snön och till och med var ned till mig och skottade. Jag vill inte komma hem och hitta dig död i snödrivan, sa jag. Varvid han contrade att bättre död kunde man väl inte önska sig än att få dö mitt i livet - mitt i livsgärningen. Jag har insett att det inte vare sig är lönt eller rätt att begränsa hans livsutrymme.

Håkan Zerpe raljerade, I Norrbottens Kuriren,  över modet med att blogga. Och det finns säkert anledning att göra det. För min egen del har jag ersatt mitt elektroniska nyhetsbrev, Ylvas reflektioner ,med denna blogg. Ylvas reflektioner skickade jag till alla våra "elektronifierade" medlemmar (och ett antal externa mottagare) vare sig de ville ha dem eller ej. Förvisso kunde de avsäga sig att stå på sändlistan men även om de inte handlar om landstinget kan det väl vara svårt  att sätta sig upp mot sin "chef" på detta sätt.

Det blir en härlig förmiddag idag - städ och tvätt - och så kan man ta lite paus då och då med att njuta åt idrottsliga bragder från OS.

Jag önskar Gerd Niemi lycka till med panelsamtalet om äldrefrågor där hon ska representera folkpartiet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback