Håller på Holland!

Nu har jag bestämt mig för att hålla på Holland - Els hemland fick avgöra. För annars har jag för mig att jag från och till haft de temperamentsfulla (små?) portugiserna till favoriter också.

Eftrer det här VM:et - har inget med gårdagens förlust att göra - har jag insett att mitt intresse för fotboll är ljumt - förhållandevis. Stefan Tornberg klipper banden idag - det gula och det blå - som han haft runt höger arm. Säkert något som riktiga fans har haft - och jag har inte hört talas om det ens.

Fast mest less blir jag att höra eftersnacket. En intervju med Lagerbäck inleds med att reportern med odesmättad stämma klargör att nu har Lagerbäck avverkat presskonferensen. Det lät ungefär som inledningen på en presskommuniké när gamle kungen låg för döden. Och så längtar någon efter en ny förbundskapten som inte beter sig som om presskonferenser är samma som dödsstraff.

Och så kräver de hans avgång - just när jag lärt mig vad han heter. Fick för mig i tidernas= VM:s -  begynnelse  att en känd skribent felaktigt kallade honom Lagerbäck - tack och lov avhöll jag mig från offentlig kritik. Ikväll förstår jag att jag blandat namnet med en viss herr Lagrell - ur vars mun det väl ändå hoppat en och annan groda? Eller är jag fel ute nu också?

Stefan Tornberg  gör också avbön om att förlusten inte är regeringens fel. Fast nidbilden av Ringholm "nitar" han som en riktig femetta som förtjänar
länkning. Ovanligt elakt för att vara Stefan. Det blir mycket Stefan nu - dels för att jag tycker hans blogg gör skäl för namnet dagbok - det ska skrivas om än inte varje dag så ofta om det som hjärtat är fullt av och inte alla gånger så genomtänkt behöver det vara heller. En blogg handlar för mig om att bjuda på mig själv. Det andra "delset", förbehållet ,handlar om att andra poltikerkollegor inte har samma synsätt på bloggandet som Stefan och jag. Lång utvikning - sån är jag också!

För övrigt ligger proffbloggarna nere också till exempel så slutade Rolf Nilsén med ett "kåseri" över Linda Rosing kallat "Linda forever". Så blev det tydligen också för han har inte återkommit sen i onsdags.

Men i morgon kommer riktiga papperstidningar! Och den här veckan kommer dessvärre inte bli lika lat och rolig som jag tänkt mig. Lotta följer inte med Jens på jobb i veckan - så barnbarnen är inte utelämnade till sin farmor. Men eftersom jag jobbat hela dagen idag för att ha tid med Sara och Lisa så kommer de nog inte undan helt.

För övrigt upptäckte jag att jag hade glädje av den gamle härken, förlåt Bloggen, även när jag skulle skriva reseräkningar. Ni vet det är inte kul med en hög parkeringslappar varav vissa legat på golvet i bilen och fått sig en dos avdomnad cocacola eller liknande. Sen ska dessa sorteras. En del har rejäl dag- och tidsangivelse andra bara vecka och år och så en blek notering om veckodag. Sen ska dessa passas in till sammanträden.

Det var då jag såg möjligheterna med HONOM - Bloggen som ofta trilskas som en härk - men som nu kunde han vara till glädje också och reda ut varför jag spenderat 50 kronor på en parkering på lördag -  en avgift som gällde till måndag fm. Herre Gud hur kul har jag haft och kommer inte ihåg? Men då visste Bloggen att jag varit och tittat på skid-SM - och fingret som alltid har för bråttom betalade någon timme för länge.

Nä, du, kompis - det var jag själv som betalade ingen annan! Man får betala för sig här i livet - som hon sjöng Barbro Hörberg - fast det handlade nog inte om parkeringsavgifter.

Ytlig är jag - nu ser jag att Holland inte spelar i det vanliga oranga - så nu kan nog udda var jämt vem jag håller på. Förmodligen den som hamnar i underläge - sån är jag också.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback