Kd-tinget börjar på torsdag

Jag skrev i morse att Kd-tinget hade börjat men det börjar på torsdag. Partiledaren hade påpassligt talat om vad han ska delge tingsdeltagarna på torsdag - hederlighet blir det. Fast är det så hederligt att redan på måndag basunera ut vad han ska säga på torsdag. Hur kul blir det att komma och lyssna då? Men det blir säkert bra- hoppas du får vara med Magnus.

Nå mer än så om politik har jag inte att delge er. Det enda jag använt folkpartiet till idag är att vara in och låna toan för mig och tjejerna. Efter fantastiska närmare två timmar ute på Aronsbadet. Jag har varit där tidigare - men efter dagens besök är jag beredd att propagera för fler liknande bad i kommunen. Visst är Näset hemma i Sunderbyn fantastiskt - med sin hårt "vågade" sandbotten och långgrunt. Men här på Aronsbadet är ju temperaturen i vattnet förhållandevis "medelhavskt".

Efter bad och toabesök på fp väntade Clas Ohlsson.  Lovat flickorna en pool som semesterpresent. Det facila priset av 598 kronor lät mer än överkomligt för en pool med 3 meter i diameter. Så vi slog till. Så var det tillbehören. Startpaket för att hålla ett bakteriefritt vatten - 595 kronor. Trodde inte mina ögon - men så var det. Så stegen för 198 bara följde med - trots att de visst ska gräva ner poolen och inte behöver någon stege.

Nåväl - man ska vara glad att man är frisk. Som en nötkärna hälsade doktor Jan-Erik. Men blodtryckpillren verkade inte lönt att diskutera ett slopande av. Men det går att leva med.

Flickorna var less på förmiddagens varmkorvar och vill ringa Yngve och fråga om blåbärsgröt. Dock fick vi höra att där var palt på gång - vilket föranledde ett tjut av glädje från flickorna.

Så palt blev det halv fyra. Snabba ryck till Barnens Hus där raringarna skulle handla upp 160 kronor respektive 100 kronor. Fast farmor fick lägga ut några tior för Sara - och då måste ju Lisa få samma.

Många norrmän där - en liten grabb på cirkus ett år står och sliter i några dockor och säger upprepat till modern; ha. ha. Varvid modern tar den lilla parveln i handen drar honom därifrån och säger; det är ju dockor! Ja säg inte att det sitter i generna - det ojämställda samhället frodas även på Barnens Hus.

Sen blev det Kvantum och inhandling. Snabba ryck ut till Alvik. Sara på fotbollsträning klockanb 18.00, vi kom halvsex.

Så matlagning av farmor Ylva (!) och en riktigt njutbar måltid på altanen i Västbacken avslutade kvällen. Pappa Jens befann sig i Göteborg så det var en kvinnstark församling om fyra personer.

Nu gäller fotboll - noll - noll. Fast fel - men oavgjort är det i matchen Franrike-Spanien.

I morgon blir det återgång till mer normal dag - fast inte lika härlig.



Kommentarer
Postat av: Magnus

Vist, I'll be there... hederlig som få!

Har bara svårt att smälta att det ligger i slutet av VM! Om Sverige gått vidare tror jag vi på sedvanligt norrbottninskt vis fått strejka! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback