Marknad istället!

Vi åkte till marknaden i Gammelstad istället - när vi inte fick bada. En lagom och mysig marknad utan alltför mycket tjafs. Margareta Ekholm, med tombolastånd för FUB, var en av de första vi träffade på. Lotter, två var till flickorna och en till mig. Lisa visste knappt till sig av glädje när hon vann en virkad skärm till en skomakarlampa. Nästa tombola var Röda Korsets - samma sak där - lotter för en femtiolapp. Och Lisa vann igen - en fin blå vit duk. Sara uppskattade inte skämtet om att hon och jag skulle ha tur i kärlek i stället.

Och sen var det palt hos mor och far. Godisätande - vi hann en tur till godishuset i stan - hela kvällen. Flickorna var ner till lekparken vid Hemängsskolan.

Nu skriver vi söndag morgon - 06.00 - och nättidningarna är avverkade. Inga stora nya politiska frågor precis. Fildelar fajten pågår med krasch av regeringens hemsida. Nuj hotas med krasch av riksdagens hemsida. Sen är det bara det "vanliga" våldet och eländet.

Nu ska vi alla tre "brudar" duscha och göra oss färdiga för fotbollsturnering i Bergnäset. Vi ska samlas i Antnäs - och det går inte att rubba på enligt Sara. Jag tyckte vi kunde gena direkt till Bergnäset men icke.

Efter fotbollen bär det iväg till stugan i Lövånger där barnen ska återlämnas. Ska bli spännande att se hur långt föräldrarna hunnit med bastu och kök.

Och kvällen sen måste jag ägna åt att sammanfatta vad mitt Månadsmöte tyckte vi skulle ha för synpunkter i olika frågor. Vi kör ju full sammanträdesdag i morgon - klämdag till trots.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback