Omöjlig uppgift?

Det blir en liten morgon kortis bara. Har lovat Thomas att göra mig vacker för fotografering - och det kan ta tid! Därav rubriken.

Härlig insändare i NSD. Insändarskribenten undrar hur Risto Pekkala hanterar alla religiösa helger när han inte ens klarar av att sjunga den Blomstertid nu kommer. Han står väl upp  hela julhelgen igenom i protest! Som han enligt uppgift gjort i fullmäktige när "Blomstertiden" sjöngs.

Partierna är kreativa nu när det gäller att söka miljöer för sina presskonferenser. Vad vill kd illustrera med bilden från stadsparken men fontänsprutet i bakgrunden? Lättare att förstå vad miljöpartiet vill illustrera hängande i en tågdörr. Och i går med två partier nere på Gültzaudden. Använd mer träd till trähus, var visst Zakrissons budskap med späda tallar i bakgrunden. Idag har Anna presskonferens om sitt bokslut för den gågna mandatperioden - en fyllig rapport på nästan 30 sidor. Presskonferens på en cementerad bakgård i Luleå. Vad är budskapet med det Anna?

Men tack Anna för ditt krav om att Naturvårdsverket ska utlokaliseras. Kanske en liten paviljong vid  Aleån?

Jag blir så nerväs när jag tänker på att här ska spacklas ända ut i tänderna - så koncentrationen sviker. Jag skriver mer senare idag. Fast först ska jag manusläsa 13 valfoldrar, göra "min egen" - Luleås - färdig, skriva artikel till Vårt Luleå och lite till. Och de allra flesta uppdragen har "en bäst före dag" som går ut idag. Så framemot kvällen kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback