TestingTest rubrik Ja se på - f---farmor det gick åt pipan

Nu testar jag om att skriva i word och klistra in. Är så tråkigt att inte kunna använda lite snyggare stilar och storlekar.
 

Nu testar jag om att skriva i word och klistra in. Är så tråkigt att inte kunna använda lite snyggare stilar och storlekar


Ja, ha det funkade ju - först fortsatte skriften med den sist använda i testet - men nu har jag hittat en knapp som fixar detta tror jag.

Alltså  någon annan som använder samma typ av blogg - borde jag hitta fler stilar, typsnitt, storlekar någonstans inom bloggen?

Vad som inte funkade i kväll var fotbollen. Jag överlevde halvlek och var med när andra halvlek började. Men sen vaknade jag av mobilen - försent att svara. Det var Annika från Jokkmokk som satt med de sina och la sista handen vid sitt väl genomarbetade kommunala handlingsprogram. Tack Annika - nu hinner jag ladda för nästa match som jag inte ens vet vilka som spelar. Men det blir säkert sövande det också - jag är inne i en Skalman period - fast det är bara sovklockan - tack och lov inte matklockan som ringer.

Nu ska jag faktiskt testa om det går att klistra in i rubriken också. men jag har en svag bild av att jag provat förr - och att både det och texten i textrutan intog samma tråkiga stil som tidigare


Kommentarer
Postat av: Stefan

Ett gott råd är att du håller dig till en stil och storlek. Annars vill det lätt bli rörigt.

Nu har jag en permanent länk till din blogg på min blogg. Och du är nästan högst upp. Tummis!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback