Äntligen fredag

Det finns numer ingen anledning att utropa äntligen fredag. Arbetsveckan består numera bara av måndagar och fredagar. Dagarna däremellan ser man knapp röken av.

Kom inte hem förrän niotiden i gårkväll. Revisionsuppdraget belönades med en flaska kvalitetsvin. Så vacker etikett att det lär dröja innan jag nämns smaka på det.

Annars är detta en förlorad vecka. Det är bara erkänna att mer en en träning blev det inte. En halvtimme extra i sängen gör att jag får avstå även idag. Och vikten är dessvärre inte förlorad - utan den stampade på den vanliga nivån med sju kilo för mycket.

Och morgonens tidningar då? Ja Anna GK är på tå som vanligt. Förutom att hon var hemma och presenterade en företagarrapport så hann hon sätta sig vid datorn och skriva en enkel fråga till Messing. Det gäller att förhindra att Messing (från Gävle) medverkar till att den nordligaste strategiska hamnen blir - Gävle!!

Ett fint reportage om Erland Nilsson som jobbar som timanställd i vården. Kanske starten för hans krysskampanj. Erland har ju blivit lite "misshandlad" i nomineringsprocessen. Först sexa på kommunlistan - icke valbar plats enligt centerns nuvarande mandatutdelning. Och sextonde på landstngslistan. Han är ju färgstark den gode Erland. Nu har han nog ställt sig "på barrikaderna ute i periferin" för att använda hans egen vokabulär. Lennart och Stefan får nog hålla i hatten nu!

Duschen är avklarad. Nu väntar dresssning, morgonfika hos föräldrarna och raka spåret till jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback