Damlunch

Försöker att gå då och då på NKF:s  damluncher. Är som regel intressant föreläsare som under otvungna former informerar på sitt specialområdet. Numera är luncherna nere på teatercafét. En trevliga miljön än tidigare lunchställe men lite problematiskt för en poängjägare som jag. Oftast bara en rätt - som ofta är rätt poängrik. Idag var det ärtsoppa med massor av fläsk, plättar stora feta härliga med sylt och grädde till. Men karaktären var god - jag petade bort fläskbitarna och tog inga plättar.

Föreläsare var idag Annette Jirsand Sandlund, programansvarig för nya Kulturens Hus. Intressant och riktigt spännande när hon berättar att de alldeles snart börjar släppa biljetter till konserter våren 2007. Nu är Kulturens Hus verklighet!

Höll på att köra över redaktör Nilsén uppe vid kyrkan. Stannade och växlade några ord.

Sen en tur till landstingshuset för att hämta upp prylarna som Jens & co glömde vid tårtkalaset förra veckan.

Träffade Jens farbror Roger, vid landstinget.  som berättade att Jens kusin Linda voltat med bilen i morse på väg från Alvik till Boden. Det förefaller som liemannen befinner sig otäckt nära. Men även Linda hade klarat olyckan bara. Varit över på fel sida - tur att inte få något möte.

Eftersom jag känner mig vid så gott mod och vill behålla det så åkte jag för säkerhetsskull och köpte mig en stor förpackning Rosenrot, av den äkta sorten. Så håll i hatten nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback