Ny dag och nya tag

Så har jag skrivit ihop mina tidningskommentarer och vidarebefordrat till min gerilla, Gerillan håller just på att byta besättning här och där. Såg just att Boden nu var klar med sin nominering och att Carola Larsson, min partikamrat och mycket goda vän, toppar listan i Boden. Kul. Även i övrigt har Boden lyckats bra med föryngring och den lagoma förnyelse som behövs.

Förnyelse, det verkar däremot inte socialdemorkaterna i Boden ha klarat av. Det förefaller som om de i opposition klöst ögonen ur varann och där de som kunnat lagt benen på ryggen och försvunnit ut. Nu visar det sig också att Christian Lindgren helt backar ut från politiken. Så länge köttgrytan var fylld av makt och uppdrag då gick det bra - men sen förefaller det varit som vilket kattslagsmål som helst.

Sossarna fortsätter att djävlas med fristående skolor. I Luleå gör man avdra med 2 700 för något man kallar skolpliktsavdrag. Fristående skolor får inte heller det särskilda stödet för elever med särskilda behov. Samtidigt som sossarna och vänstern anklagar friskolor för att bidra till segregationen. Var finns logiken? Vem står egentligen för segregationen - jo sossarna och vänstern.

Och så har jag fått tips om surströmmingsburkarna. Kan användas som vapen i mellanösternkonflikten. Alla soldater kommer att springa i tron att det är någon ny biologisk giftgas. Läs Ylvas kommentarer på mitt godnatt inlägg häromkvällen.

Nu är dagen igång - ska träffa ett fyrtiotal trevliga kvinnor - både utom och inom partiet - för att ha en lärorik dag. Vi hoppas Birgitta Ohlsson. i motsats till Nyamko Sabuni häromdagen. inte blir fast i snön i Stockholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback