Vilket övergrepp av Expressen

Det är tur att jag för länge sen slutat köpa kvällstidningarna. Läser på nätet och förfäras hur båda drakarna närmar sig Se och Hör eller den press som kan symboliseras med Hänt i Veckan. Jag måste tillstå, även om det ska vara den tidning som ideologiskt står mig nära, att Expressen är snäppet värre än Aftonbladet. Förvisso handlar det om grader i helvetet. Men efter Expressens publicering av namn, bild och bostadsort på den sk Hagamannen förtjänas det att nämnas.

Visst förtjänar Hagamannen - om det nu är rätt person man gripit - ett och annat. Men Expressens offentliggörande är ju ett övergrepp av guds nåde på oskyldiga personer i mannens närhet. Inte minst tänker man på de två barn som finns i familjen. Otto Sjöbergs försvarstal övertygade inte mig ett jota.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Det finns en anledning till att jag har Kuriren som morgontidning.Av personlig erfarenhet kan jag säga att det finns tidningar även på närmare håll som liksom Expressen inte visar god etik och tänker till.Man kan sälja tidningar utan att sälja sin själ.....

2006-04-01 @ 15:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback