Hemma igen!

Hem halv nio efter mingel hos lärarfacken. Kul att de båda lärarfacken nu samarbetar. Inte så många där när klockan slog fem. Vet inte om det var medvetet att vi var ett visst antal personer - men jag tycker det borde varit många fler som jobbade ute i verksamheterna.

Men vilken buffé vi fick!
Smår hårda med ost, sill och lök. Kavringtyp med rökt lax. Tunnbröd rullar med krämig fyllning. Honungsmarinerade kycklingspett eller något liknande. Och så nyttigheter som salta nötter, salta pinnar, chips med mera. Spräckte alla poängramar förstås!

Trevliga diskussioner uppstod faktiskt. Och det minglades och byttes grupper så det blev riktigt bra diskussioner till slut.

Fast visst präglades också denna kväll av Lennarts plötsliga och abrupta död.
Stefan, Carola och Ingrid Wikström var med från början. Sen kom Erland och Camilla. Alla dessa centerpartister skulle sen klockan 19.00 samlas för att ta itu med allt praktiskt som Lennarts plötsliga död innebär.

Ny center gruppledare ska utses i kväll?
Ja, det är väl troligt. Min hälsning till centergänget är att det är ni som har att hantera det - men vem det än blir kommer vi i alliansen att göra allt för att stötta honom/henne. Oavsett vem det blir är det ingen lätt uppgift att ersätta Lennart - särskilt inte under dessa chockartade omständigheter!


Lusten att skriva och tycka har inte riktigt kommit igen - annars skulle jag ju kunna ha en del att säga om Sven Erik Magnussons fyllefärd. Han är en av topparna på det "isberg "av Svenssons missbrukare som tornar upp sig runt omkring oss! Människor som tillsynes lever en Svensson tillvaro, sköter sina jobb men är extremt alkohol  beroende.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback