Den utnämningen gillar jag

Vilken sympatisk människa hon verkar vara - den nya kulturministern Lena Liljeroth Adelson. Hon är ju inte obekant för mig sen tidigare men har väl aldrig haft anledning att lägga märka till henne så särskilt. Men visst hickade jag till när jag läste om brott mot vapenlagen - men det var väl syftet med den skrivning som fanns i någon av kvällstidningarna.

Ytterligare ett riktigt viktigt plus i kanten - Lena med medfödd hörselnedsättning - kommer att ge ansikte åt detta funktionshinder som så många lider av..

Eftermiddagen ägnade jag åt att lyssna till Erik Sandemo från Svensk Handel. Blev lite småsur när jag läste morgonens tidning och kunde läsa det jag trodde mig skulle få höra vid eftermiddagens seminarium. Det visade sig dock att artikeln hade föga att göra med vad som egentligen kom fram i eftermiddag.

Alldeles uppenbart är Ikea etableringen i Haparanda är en vagel i ögat för kommunalrådet Petersen. Erik Sandemo uppmärksammade Ikeas etablerings betydelse för länet men Karl P var mycket mån om att tillrättavisa att nu skulle vi fokusera på Luleå. Och alla fina varumärken finns redan eller är på G till Luleå så Haparanda kan ha sitt IKEA. Det är tur att han inte vet att jag tror att IKEAS etablering i Haparanda betyder mer för länet som helhet än om det etablerats i Luleå. Ni skvallrar väl inte?

Och sen mina vänner åkte jag direkt hem vid fyratiden - det är fortfarande prestationsångest att inte bara åka tillbak till jobbet "och bara göra...". Någon form av prestationsångest som sen resulterar i att jag inte orkar göra någonting alls. Fast ikväll har det ringt tre allmänhet som vill ha hjälp i olika frågor. Jag hoppas den tredje inte märkte att jag var ganska yrvaken när han ringde vid åtta-tiden.

Och faktiskt är bloggen en riktigt bra "soffuppdragvän" - så jag kom mig upp framför datorn. Men en massa konstiga kommentarer irriterar mig. Någon form av spam tydligen inser jag nu. Och nu kom jag ihåg att jag i tidernas begynnelse fick en kommentar från utlandet om vilken fin blogg jag hade - smickrad var jag men nu kan jag ha lång näsa för det också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback